keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Webinaari veti lähes 100 kuulolle

Webinaari ohi, kaikkiaan osallistujamäärä lähenteli 100! Kirjautuneita enimmillään 88 ja joistakin useita saman yhteyden päässä kuulolla. Riku Mäkelän esitys päivittyy Tekesin taustamateriaalien sivuille huomenna, laitan heti linkin. Oma esittelyni, webinaaritallenne ja raportti webinaarista tulevat saataville loppuviikon aikana (vähän pitää välillä huokaista). Kommentit webinaarin chatistä luetaan tarkkaan ja niihin palataan.

Webinaarin aikana osallistujat toivoivat Google Waven käyttöä verkkotyöskentelyssä. Tarmo Toikkanen laittoi aaltoyliopistolaisena aallon alkuun: Google Wave TekesOPPY.

Kiitos kaikille osallistujille! Kiitos Otavan Opiston webinaaritekniikka! Homma jatkuu...

1 kommentti:

  1. Pitää vielä tarkentaa, että kävijälokiin kertyi 104 kirjautumista ja tietojen mukaan ainakin kahdessa pisteessä oli kolme seuraajaa eli mentiin yli sadan. Kaikki eivät olleet koko aikaa läsnä. Lokista eliminoitiin samalla tunnuksella uudelleenkirjautumiset. Huoneen maksimipaikkamäärä oli 100, joka onneksi riitti.

    Harmi, että AC ei näytä tallenteen katsojamääriä. Ainakin Twitterissä on kommentoitu, että webinaari on käyty katsomassa vielä uudelleen.

    Erikoiskiitos Junnu Pitkäselle Otavan Opistolle. Hän oli ensimmäistä kertaa yksin teknisissä puikoissa, kun samalle päivälle sattui muuta tekemistä konkareille Ville Venäläiselle ja Tommi Issakaiselle. Osaaminen lavenee. Kirjoittelen vielä erikseen blogimerkinnän webinaarin järjestämisestä

    VastaaPoista