tiistai 14. syyskuuta 2010

#TekesOPPY: kolmen selvitysten julkistustilaisuus 15.9.10

TekesOPPY-tutkimusseminaarissa 31.8. käytimme etäyhteyteen Adobe Connectia. Kuvailen nykytohinan pölyn laskeuduttua tarkemmin, millaisia metodeja käytimme siellä. Tarinaa on luvassa mm. siitä, kuinka yli 30 etäosallistujaa kujetettiin seitsämän teemapajan läpi.

Huomenna julkistetaan kolme TekesOPPY-selvitystä. Julkistamiseen voi osallistua Tekesin tiloissa Helsingissä tai ELY-keskusten videoneuvotteluhuoneissa kautta maan. Videoneuvotteluyhteydestä lähetetään myös internetiin suora lähetys, jota voi seurata omalta koneelta. Etäosallistumiseen voi ilmoittautua viime hetkeen saakka.

Tässä verkko-osallistumisen ohje:

Osallistumisosoitteet www-selaimella osallistuville:

1.       Klikkaa tätä linkkia, ja saavut sivulle mediasite by sonicfoundry.
2.       Oikealla yläkulmassa kirjautuminen: login
-          Tunnussana: Tekes
-          Salasana : TeSi10K
3.       Kirjautumisen jälkeen löytyy sivun vasemmasta yläreunasta valikko,  valitse Tekes Signaalisessiot.
4.       Valitse (tämä on näkyvissä 15.9. klo 13:00 alkaen): Oppimisympäristöselvitykset 15.9.  Voit seurata tapahtumaa 15.9.2010 klo 13:20 alkaen

Jos haluat testata näkyykö videolähetys koneellasi, voit käydä katsomassa aikaisempien tilaisuuksien tallenteita. Löydät tallenteet seuraamalla osallistumisohjetta ja valitsemalla kohdassa 4 vanhan tallennetun tapahtuman videon.

Videolähetyksen yhteydessä ei ole chat-mahdollisuutta. Käytämme verkkokysymysten esittämiseen yksinkertaista TodaysMeet-viestipalvelua. TodaysMeet ei vaadi erillistä kirjautumista, mikä oli kyseisen kanavan valinnan peruste. Palvelun käyttö aloitetaan lisäämällä sivulle oma nimimerkki. Sen jälkeen 140-merkin viestin voi kirjoittaa ja lähettää. Viestejä ei pääse lähettämisen jälkeen editoimaan tai poistamaan.

Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan seuraamaan Facebook-, Twitter- ja Qaiku-keskusteluja, mutta koska julkistamistilaisuus on aika nopeatahtinen, toivomme, että kysymykset verkosta lähetetään napakasti TodaysMeet-palvelun kautta.

TodaysMeet-palveluun liitytään lisäämällä oma nimimerkki (klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi):
Sen jälkeen viestit voi lähettää virtaan mukaan (viestiketjun perustaja voi määritellä, miten pitkään viestiketju on näkyvissä):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti